Konkurrencer

En interaktiv kalender indeholdende danske og internationale triathlon og multisport konkurrencer.

Heldigvis findes der rigtig gode alternativer 🙂

Danmark

Du kan finde mange danske konkurrencer enten på hjemmesiden www.trikalender.dk som Pallensen familien står bag, eller på Facebook-gruppen Tri-kalenderen (se under begivenheder).

Internationalt

Hvis du gerne vil til udlandet og konkurrere på langdistance kan du finde kommende stævner arrangeret under Challenge- eller Ironman-konceptet.

Challenge-kalenderen indeholder nogle få konkurrencer på olympiske distance, mange på ½ ironman og en del på Ironman distancen. De er lidt billigere end Ironman stævnerne, men meget velorganiserede.

Ironman-kalenderen er efterhånden meget omfattende efter, at Ironman-brandet i 2015 blev opkøbt af kinesisk virksomhed. Konkurrencerne er spredt over hele verden, og der er kommet mange til inden for det seneste år. Konkurrencerne er dyre, men veorganiserede omend der desværre ses en tendens til at tillade for mange deltagere med massiv drafting til følge (min holdning).

Hvis du spørger mig, vil jeg til hver en tid anbefale at deltage i konkurrencer arrangeret af uafhængige arrangører. Måske ikke ligefrem gumball-konceptet, men det er fortsat muligt at finde ‘gamle’ konkurrencer, der ikke er opkøbt af hverken Challenge eller Ironman. Prøv at se Ostseeman i Flensborg, Elbaman i Italien, Norseman i Norge (få pladser, kræver lodtrækning) eller danske Hammer Trail Tri på Bornholm eller Thor Beach triathlon ved Vesterhavet. Her er garanti for en uforglemmelig oplevelse!

Åbent vand konkurrencer

Kan du ikke få nok af at konkurrere, eller vil du gerne teste dine svømmefærdighederi åbent vand, kan du på Dansk Svømmeunions hjemmeside finde en kalender med Open Water arrangementer.

X