Om siden

Hjemmesiden trinyt.dk tonede første gang frem på skærmene i julen 2010 kraftigt inspireret af min egen ambition om endelig at få smidt de ekstra kilo, der de seneste 10-12 år havde sat sig om livet. Efter nogle aktive tri år i 90’erne var min viden om træning og udstyr lettere forældet. KTK kørte ikke længere rødt i Ginozin tridragter, Århus 1900 havde skiftet de blå-gul-røde singletter, og i det hele taget lignede cyklerne slet ikke det, jeg kendte fra tidligere. Hvad træningen angik var den grundlæggende metode og tilgang uændret, men der var tydeligvis sket noget på ernæringsdelen også.. Heldigvis var der også sket det, at man nu konkurrerer i elite og age-group, og da jeg nu er gammel nok kan jeg nøjes med at konkurrence med de andre old boys, og slipper dermed for at få tæsk af de unge superatleter!

Tilbage til trinyt.dk – alt i alt savnede jeg en let måde at overskue, og følge med i, en masse triathlon relateret stof, og så var det nærliggende at oprette en side med nyheds feeds. Da der begyndte at komme andre med-kiggeri, valgte jeg at blive ved at udbygge siden fx ved at samle links til butikker, trænere og lignende. Alt sammen stille og roligt og i et tempo, så jeg også kunne passe mit oprindelige mål nemlig at få tabt mig lidt og føle mig klar til at køre nogle tristævner igen.

Og hvordan er det så med navnet? Tjo, i gamle dage før alt blev digitaliseret, udsendte Dansk Triatlon Forbund et medlemsblad kaldet Trinytt (vistnok med dobbelt t ‘tt’), og så endte det altså med at blive www.trinyt.dk.

Hvis du kan bruge siden til noget, er du velkommen til at kigge med 🙂

 

X